Please use this identifier to cite or link to this item:
http://egyankosh.ac.in//handle/123456789/93302
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2023-02-09T09:32:54Z | - |
dc.date.available | 2023-02-09T09:32:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.isbn | 9789355684950 | - |
dc.identifier.uri | http://egyankosh.ac.in//handle/123456789/93302 | - |
dc.format.extent | 54 p. | - |
dc.format.medium | text | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | hi | en_US |
dc.publisher | इंदिरा गाँधी राष्ट्रीय मुक्त विश्वविद्यालय, नई दिल्ली | en_US |
dc.title | खंड-1 खाद्य पदार्थों के वर्ग, पोषक तत्त्व और उनके कार्य | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.title.parallel | Khand-1 Khadya padarthon ke poshak tatva aur unke karya | en_US |
dc.contributor.coursecoordinator | कपूर, दीक्षा | - |
Appears in Collections: | Block-1 खाद्य पदार्थों के वर्ग, पोषक तत्व और उनके कार्य |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Block-1.pdf | 12.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in eGyanKosh are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.