Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Contributor
Title
Subject
Help
Sign on to:
My eGyanKosh
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
eGyanKosh preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
eGyanKosh
Search
Search:
All of eGyanKosh
IGNOU Self Learning Material (SLM)
10. School of Agriculture (SOA)
Levels
Diploma / Post Graduate Diploma Programmes
Current
फलों एवं सब्जियों से तैयार मूल्यवर्द्धित उत्पादों में डिप्लोमा (DPVAPFV)
BPVI-002 फसल-कटाई उपरांत प्रबंधन के सिद्धांत
Block-1 आवश्यकता एवं महत्व
Block-2 फसलोत्तर उपचार
Block-3 भंडारण और विपणन
Block-4 प्रसंस्करण और परिरक्षण
प्रयोगात्मक पुस्तिका - फल एवं सब्जियों की कटाई उपरांत प्रबंधन के सिद्धांत
for
Current filters:
Title
Contributor
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Contributor
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 24 (Search time: 0.029 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Contributor(s)
2017
Unit-2 फल और सब्जियों में तुडाई से पहले और बाद में होने वाली क्षति के कारण
-
2017
Unit-3 पक्वता सूचकांक एवं कटाई मानदंड
-
2017
Unit-14 फल एवं सब्जियों को सुखाना और निर्जलीकरण
-
2017
Experiment-7 सम्पूर्ण टमाटर सांद्र निर्मिति
-
2017
Unit-12 न्यूनतम प्रसंस्करण
-
2017
Unit-16 रासायनिक योज्य
-
2017
Unit-11 बाजार सूचना प्रणाली
-
2017
Unit-13 ऊष्मा के अनुप्रयोग द्वारा संसाधन
-
2017
Experiment-1 विभिन्न स्तरों पर कटाई उपरांत क्षतियों का मूल्यांकन (खेत से उपभोक्ताओं तक)
-
2017
Experiment-8 ताजे उत्पाद की साज-संभाल और प्रसंस्करण के दौरान जनित अपशिष्टों का उपयोग
-
Discover
Has File(s)
24
true